professors i professores

RAQUEL

Educadora Social de vocació, em vaig iniciar en la pràctica del ioga fa deu anys provant diferents estils, professors i escoles, fins i tot arts marcials (professors importants per a mi han estat Lydia Millán, professora de hatha ioga i Fernando Luizzi, mestre d’arts marcials, filosofia i meditació), però no va ser fins l’any 2015 que vaig tenir el meu primer contacte amb el mètode d’ashtanga vinyasa yoga.Aquet descobrir, juntament amb les meves ànsies de coneixement, em van portar al meu primer viatge a l’Índia. Allí va ser on vaig conèixer el meu estimat mestre Vijay Kumar, a la ciutat de Mysore, el qual segueixo visitant sovint. Una altra figura molt important en la meva trajectòria ha estat i continua sent Elena Figarola, discipula directa de Sri K. Pattabhi Jois, de qui he estat assistent i alumna durant tres anys. A més dels meus professors he tingut el plaer de practicar amb Peter Sanson, Mark Robberds, Deepika Mehta (a Barcelona), Andrea Martinez (a Buenos Aires) i BNS Iyengar (a Mysore).

RAMA

Sempre m’he sentit atret per la cultura de l’Índia ,pel Budisme i el ioga. Fa molts anys que practico diferents estils de meditació i ioga, mantinc el meu cos net i cultivo una ment serena. L’any 2015 faig el meu primer viatge a l’Índia on conec al meu professor, el qual em recorda que el ioga no és només un aspecte físic si no una filosofía de vida. L’any 2018 torno a viatjar a l’Índia on rebo ensenyances de diverses font i finalment realitzo el meu entrenament com a instructor de Hatha Ioga Pradípika (ioga tradicional).Des de l’any 2013 guio meditacions amb só i amb música dels gongs tibetans. Vaig estudiar música i la cosmovisió de pobles originaris d’Amèrica del sud a l’Universitat de Tres de Febrero a Argentina; mentrestant començo a treballar amb el teatre cec ón em dedico a tocar música a la foscor. Actualment centro la meva atenció amb l’estudi del “soundhealing” i la sonoteràpia i continúo formant-me en el ioga

 

NÚRIA Y.

Començo amb el Kundalini Ioga com alumna (2005) i m’enamora, i fag la formació a Shunia Yoga SF/BCN (2010) on m’estreno donant classes i mes tard, en altres centres. Allà curso el Ioga per nens. Més endavant “descubriré el Yin Ioga i hi sento una gran afinitat fins fer-ne la formació a Yoga & Yoga BCN (2016). Amdues modalitats m’han fet molt de bé, son compensatòries i pràctica regular en els meus dies. Entremig segueixen les inquietus en l’ambit de la salut natural i coneixament personal i realitzo algunes formacions com Naturopatia (2014) i, n’augmenten de creatives que fusiono per a expressar les vivències i reflexins en aquest camp i, facilitar contingut que serveis per fer arribar les seves bondats, via classes especials, tallers… Em repeteixo en coses com : – fes-te l’exercici teu.. – de dintre a fora i de dintre a fora… i connecta amb el cor de les teves cèl·lules

 

 

NÚRIA D.

He treballat més de vint anys en diversos centres esportius com a professora d’activitats dirigides i Pilates. Aviat em vaig especialitzar en una vessant més terapéutica i conscient de l’exercici formant-me en hipopressius, Diafreoterapia, patologies de la columna vertebral, etc. En el 2008 mentre donava classe de Pilates en un centre vaig descobrir el ioga kundalini i em va apassionar, així que vaig començar a practicar-ho com a alumna. Poc després vaig fer la formació de Professors de Kundalini a Shunia Yoga a Barcelona i al mateix centre la de ioga per nens, Child Play Yoga. Actualment em dedico a estudiar anatomía i vull seguir formant-me en el ioga.
També sóc mestre de Reiki i auriculoterapeuta eines que m’han servit per tenir cura de la meva salut i ajudar altres persones.

Carme J.

¡Hola! Mi nombre es Carme, hace años inicié el camino en la práctica del Yoga, ante la necesidad de profundizar en mi aprendizaje, cursé la formación como profesora de Kundalini Yoga, Shakti Dance (el yoga de la danza) especializándome en Yoga Prenatal y Yoga para niños.

Traducir »