estils de yoga

ASHTANGA VINYASA
És un mètode d’aprenentatge i interiorització del ioga que et porta a una comprensió plena a partir d’una seqüència de postures. A través d’elles, de la respiració i la relaxació en cada postura, es crea una energia que fluctúa com una dança. Les classes estil Mysore, no son classes dirigides, cadascú va al seu ritme rebent un aprenentatge individualitzat i gradual. Si ets principiant pots venir entre les 8 i les 9:30.

KUNDALINI IOGA
Una serp adormida enroscada a la zona del sòl pelvià. Així d’impressionant és la representació del Kundalini ioga. La serp en aquesta disciplina representa l’energia invisible i l’objectiu de la pràctica del Kundalini és despertar aquesta força que permetria al practicant tenir el control sobre la vida i la mort.
La pràctica de Kundalini ioga, així com tots els estils de ioga, treballa els diversos nivells de l’ésser: el físic i el mental. L’objectiu és crear la unió d’aquestes dues dimensions millorant el coneixement d’un mateix.

YIN IOGA
El Yin Ioga és una pràctica considerada principalment moderna, amb arrels tant en els textos sagrats de l’Índia com en el Ioga Taoista, els seus conceptes del Yin i del Yang i medicina propis de la Xina. La majoria de les asanes són del Hatha Ioga, però a diferència d’aquest, la guia per a realitzar-les és més la sensació que el practicant te de la no alineació del cos.
Durant el Yin Ioga els músculs han d’estar relaxats i les postures es mantenen de 3 a 5 minuts inicialment. L’actitud de qui practica és delicada, tractant de mantenir el cos quiet i emprant un moviment lent a l’hora de desplaçar-ho.
Tot i que els beneficis del Yin Ioga són molts, aquesta pràctica permet que l’energia vital (prana) del cos pugui mobilitzar-se lliurement a través dels meridians (canals energètics anomenats nadis en Ayurveda). Això possibilita revitalitzar els òrgans, pacificar considerablement la ment i treballar sobre l’estructura del teixit connectiu (fàscia), tendons i lligaments.

Traducir »