Yogui Bhajan va donar aquests 5 *Sutras per a transitar l´**Era d´Aquari. 💚

Cada sutra, obra una porta de reconnexió entre nosaltres.
Els cinc sutres son un regal sintetitzat, com un “salconduit” per anar-hi anant,… mercès a la Llum transmissora del Yogui Bhajan. 💚

Una Era, és un període de 2160 anys (el temps que tarda el Sol en circular per tota una constel·lació zodiacal) i queda emmarcat dintre d´una era encara molt més gran o “Yuga”, com defineixen en els textos sagrats hindús (per exemple ara estem en Kal Yuga: en que la Veritat només es revela una quarta part). 💚

En tractats del Camí del ioga i altres corrents de coneixement espiritual ja ens situen dintre d´aquesta Era des da fa anys o puntualitzen el 2012. La comunitat d´astrònoms ho situa més endavant (amb diferents balls de xifres). A grans trets…; L´Era d´Aquari, la tecnològica, la ciència i l´espiritualitat estan/estaran en alça i en unió. La humanitat s´encamina a la fraternitat i a la voluntat d´entendre´s, a un canvi de l´Ego de l´era de Peixos; Em relaciono amb un Deu que està fora de mi. Em sento insegur@ respecte qui sóc realment i necessito que em diguin què he de fer (funciona la jerarquia vertical),… A la de l´Ànima, Deu està dintre meu… (m´importa que tu també estiguis bé). Reconec la meva integritat i aporto al grup des d´aquesta vivència (funciona la transversalitat) amb Consciència de l´impacte social i mediambiental dels meus actes. 💚

El desplegament d´una i altra tendència en la societat que veiem, deixa molts exemples i en deixarà molts més. Son canvis col·lectius i, individualment ho podem viure com un tiratge al vell model i/o amb què ens sentim afins i en voldríem ser part… Ens encarem a una existència real, fonamentada en la pràctica responsable i en l´experiència personal autèntica, eludint dreceres.
Molts estem a pont d´una i altra Era. 💚

El llibre: “Cambio De Era” de Eva Monferrer I Sena a: https://www.bubok.es/autores/escuelaindra
explica de manera amplia i entenedora, aquest i més temes de la saviesa perenne, consciència i d´evolució de l´Ànima.

Traducir »