Eix del ioga, centre de salut
  blancL'eix del ioga · Centre de ioga · Centre de Salut · Barcelona | Versión castellana | blanc
blanc

tornar

L´eix del Ioga, és un centre jove, va obrir les seves portes el maig del 2.002, al carrer Av. Mare de Déu de Montserrat, que no és pas al ben mig de Barcelona, però està ben comunicat.
El nostre centre és petitet i acollidor, amb un ambient agradable, un espai de calma i de trobada amb un mateix. Ideal per a persones amb inquietuds de creixement personal.

Sóm un equip amb formació i experiència, units per una mateixa finalitat: ajudar, escoltar i orientar. Temin com a objectiu oferir-te el benestar i l'equilibri de la manera que més ho necessitis, i per això t´oferim les diferents tècniques que mantenen obert el pont entre Orient i Occident, i que serveixen per l´evolució de l'ésser humà.
Les nostres activitats: Hatha Ioga, Meditació, Centres d´energía, Constel·lacions Familiars, estan adreçades a mantenir i millorar la salut, tant del cos i la ment, com de l'esperit (les emocions).

  • Ioga és el mètode de millorament humà més antic del món.
    Ens condueix amablement fins a un equilibri integral de la persona, una actitud davant la vida lliure de prejudicis i auto-exigències neuròtiques, ensenyant-nos a viure el moment, a estimar més el procés que el resultat, sense que ens esclavitzin els possibles assoliments, duent-nos a la conclusió que la meta està en el propi camí.

  • Amb la Meditació trobem el camí real per aconseguir la llibertat. És una escala misteriosa que porta de la terra al cel, de l'error a la veritat, de la foscor a la llum, del dolor a la dicha,
    del desànim a la pau duradora, de la ignorància al coneixement profund d'un mateix.

  • La teràpia Corporal de Centres d’Energia es basa en l’obertura de cada centre: Centre baix, centre sacra lumbar, centre mig, centre del cor, centre laringe, centre frontal i centre coronari. Canals per on circula l’energia per modificar una postura, donar sortida mitjançant el moviment i l’expressió al que tenim a dins, trobar-se amb un mateix.

  • A la Constel·lació Familiar  totes les persones conecten amb un camp més gran, son guiades per la sapiència d´aquest camp i d´aquí surt un moviment sanador pel seu sistema.

La nostra pràctica setmanal, fomentarà la salut, la longetivitat i purificant l´inconscient, millorarem la nostra qualitat de vida, ens entrenarem per adquirir pau i equilibri, superant així l'ansietat i l'estrès, és a dir millorar la nostra qualitat de vida, amb la comprensió de la pròpia vida.

També disposem de dos espais de teràpies individualitzades, i centrades en les necessitats concretes de cada persona amb horaris personals i a convenir. Algunes de les teràpies que pots trobar al centre son:  Flors de Bach, Reiki,  Massatge Terapèutic, Teràpia Gestalt, Reflexologia Podal i Coaching.

tornar

blanc
Anima't i vine!! Informa't al 626.568.838
o bé envia un misstage
informa't

L'eix del ioga · 2006 - 2011 · Generalitat de catalunya , Institut Gestalt, escola de formació Sadhana, AEPY.