Eix del ioga, centre de salut
  Activitats - Terapies ˇ Reiki | Versión castellana | blanc
blanc
Terapies Gestalt

REIKI es una teràpia individual dirigida a potenciar la curació o sanejament de les necessitats particulars de cada persona. Després de Reiki, les persones experimenten equlibri de les energies, aument de la creativitat, alliberació de les emocions i relaxació de les tensions. La teràpia també actua sobre causes de enfermetats. Cura per tant diferents àmbits o nivells del ser, aumenta l'energía vital, estimula la concentració i el desenvolupament de la consiència.

La terapia de REIKI, es porta a cap en sessions, generalment 4 sessions. Cada sessió es constitueix en un espai de relaxació i de conexió interna que permet recuperar el estat natural d'equilibri físic, emocional, mental i espiritual.

L'energía curativa es transmet a través de les mans, l'intensitat i força d'aquesta energia depen de les necesitats de qui la reb.

Sovint la pregunta és, quan es pot utilizar el REIKI? El REIKI es pot portar a terme com teràpia directa o com teràpia de suport. Si sents que et falta energía, que el ànimo està baix, que estàs confòs, o que el tractament mèdic, psicológic, alternatiu que portes requereix un altre suport, REIKI pot aplicar-se.

Donat que el Reiki és la estimulació de la força vital, sempre actúa beneficiosamente. L'energía flueix cap on ha d'actuar, i per tant no pot perjudicar, ja que s'ajusta a las necesitats de cada persona.

 

Terapeuta: MĒ Teresa Espasa

Horas convenidas


tornar

blanc
Anima't i vine!! Informa't al 626.568.838
o bé envia un misstage
informa't

L'eix del ioga · 2006 - 2010