Eix del ioga, centre de salut
  Activitats - Hatha Ioga | Versión castellana | blanc
blanc

Kundalini Ioga

Terapies Gestalt

Debem preparar-nos per a l’era d’Acuari. Aquesta serà l’era de l’experiència i l’expansió. Arribaran a la prosperitat aquelles persones que profunditzin i confiin amb alegria, fermesa i constança. Bàsicament es tracta d’una qüestió de compromís. Amor, servei i confiança. “Missatge de Yogui Bhajan”

El Kundalini es basa en una serie de ASANAS (KRIYA YOGA) derivades a un propòsit: millorar el sistema nerviós, tranquilitzar les cèl·lules linfàtiques, crear un bon to muscular, equilibrar el sistema circulatori... En aquest mode existeixen tantes KRIYAS que ninguna classe és igual, en cada una d’elles vius una nova experiència i aprens. KRIYA YOGA és un simple mètode psicofisiològic a través del qual la sang s’allibera de l’anhídrid carbònic i rep una quantitat suprema d’OXÍGEN que es transmuta en energia vital, la qual rejuveneix el cervell i els centres de la medula espinal; això permet aminorar o prevenir el desgast dels teixits.

Aprenem a controlar l’energia vital mitjançant la respiració. KRIYA serveix per prolongar la vida i expandir la consciència fins a l’infinit. El Ioga és el guardià de la gràcia i del resplandor humà.

Mª Teresa Espasa.
Directora del Centre

Mª Teresa Espasa

tornar

blanc
Anima't i vine!! Informa't al 626.568.838
o bé envia un misstage
informa't

L'eix del ioga · 2006 - 2010